Uw partner voor het sorteren van bloembollen!

Bloembollen Vakdagen Flevoland 2018

Bloembollen Vakdagen Flevoland 2018

 U bent van harte uitgenodigd op de Bloembollen Vakdagen Flevoland op 1 en 2 februari in de Profyto-hallen in Creil. Ook wij zijn hier aanwezig en nodigen u uit op onze stand om u bij te praten over de laatste ontwikkelingen. 

De Bloembollen Vakdagen Flevoland bieden een drietal aspecten. Er zijn de thema-ochtenden(hieronder de thema's weergegeven), bloemenshow en de agribeurs, waar ook SchoutenBercomex vertegenwoordigd is. De thema's in de thema-ochtenden zijn als volgt: 

Thema: Samenwerking
Wanneer: Donderdag 1 februari 11:00 uur
Waar:  Profyto hallen Creil, grote zaal

Gastsprekers:
·         Lianne Veenstra, Veenstra Agrocoaching, haar werk is gericht op het optimaliseren van communicatie en samenwerking binnen agrarische bedrijven: “het onbesprokene bespreekbaar maken”
·         Louis Poel, tulpenbroeier en deelnemer van het samenwerkingsverband Polderpride; gezamenlijke afzet van zware kwaliteit tulpenbloemen.
·         Jan Hoogenboom, manager finance and control Agrico. Een krachtige, coöperatieve organisatie die wereldwijd aardappelen vermarkt, nieuwe rassen kweekt en innovatieve oplossingen bedenkt.
·         René Timmer, algemeen directeur Martho Flexwerk uitzendbureau, Farmel partner in zuivel en melkvee, Akkerbouwbedrijf JH van der Linde

Thema: Energieboost voor agri vrouwen!
Wanneer: Donderdag 1 februari 11:00 uur
Waar:  Profyto hallen Creil, speciale ruimte 

Thema: Afzet van tulpen
Wanneer: Vrijdag 2 februari 11:00 uur
Waar: Profyto hallen Creil, grote zaal

De Bloembollen Vakdagen Flevoland vinden plaats in de Profytohallen in Creil aan de Graaf Florislaan 42. 


ballen