Uw partner voor het sorteren van bloembollen!

Over SchoutenBercomex

Welkom op de site van SchoutenBercomex B.V. Flowerbulb Solutions, leverancier van bloembollen sorteer- en verwerkingsmachines. U kunt bij ons terecht voor klant specifieke oplossingen met betrekking tot complete verwerkingslijnen en individuele verwerkingsmachines voor de bloembollen.

Door het ontstaan van SchoutenBercomex B.V. begin 2011 zijn de bollenleveringsprogramma’s van zowel Schouten Sorting Equipment B.V. uit Kampen en de meer in de leliemarkt opererende Bercomex B.V. uit Hoorn samengevoegd. De ervaring uit de 2 werelden van Schouten en Bercomex/Compas zijn daarbij samengevoegd en dit heeft de afgelopen 3 jaar geleidt tot een volwaardig leveringsprogramma voor wat betreft verwerkingsmachines voor bloembollen.

Naast de levering van losse machines zijn wij ook gespecialiseerd in het uitwerken, produceren en leveren van totaal oplossingen voor het verwerken van bloembollen. Onze zeer modern geoutilleerde tekenkamer in Kampen met negen 3D tekenaars kan al uw (speciale) wensen vertalen in een complete verwerkingslijn. Het inpassen van bestaande machines of machines van andere leveranciers behoort tevens tot de mogelijkheden. Uw verwerkingslijn van A tot Z, wij ontzorgen u graag en leveren een totaaloplossing waar u zo mee kunt verwerken.

SchoutenBercomex heeft meerdere gekwalificeerde service monteurs in dienst voor service- en onderhoudswerkzaamheden. Door de inzet van 4 allround servicemonteurs met volledig uitgeruste servicebussen kan de klant altijd op korte termijn geholpen worden. Hierbij wordt bij extreme drukte gebruik gemaakt van het servicenetwerk van Schouten (4 servicemonteurs) of Bercomex (15 servicemonteurs).

Daarnaast leveren we onderdelen en accessoires voor het eigen assortiment, maar ook onderdelen van Greefa, Aweta, Bercomex, Antha, van Dijke en van de oudere type machines zoals Europa Perfect, Demco, Langco en Compas. Veel onderdelen zijn uit voorraad leverbaar zodat u zorgeloos door kunt gaan met het sorteren en verwerken van uw agrarische producten.

  • Vragen of opmerkingen? Bel +31 0226 35 27 18
  • Service gericht sinds 1937

ballen